tiistai 22. lokakuuta 2013

Palmikkosukkaapukkaa

Tämän kuun SNY pakettihan oli taikapallo ja minun pallo oli Viking villeä ja sisällä oli merenkulkija sukkien ohje. Kun olin saanu paketin purettua ja langan kerittyä aloittelin sukan teon. Merenkulkija sukissa oli kaksi erilaista palmikkokuvio vaihtoehtoa. Valitsin helpomman eli 2 kaavion. Kaavio oli lyhyt ja sitä toistettiin tarvittava määrä. Nyt kun sukat on valmiina olen kyllä oikeen onnenllinen siiitä että valitsin lyhyemmän kaavion.


Malli: Merenkulkija
Lanka: Viking Ville
Puikot: novitan 3 nro

Nämä on ensimmäiset miun neulomat palmikkosukat. Ja ensikosketus tähän lankaa. Lanka oli tosi mukavaa neuloa ja kesti hyvin purkamisen, jota jokusen kerran joudiun harrastamaa. Silti kumpaiseeki sukkaa on tullu jääny yks purhe, toisessa hiukan näkyvämpi ja toisesssa näkee jos tarpeeksi tihrustaa. Mutta ne ei minuu haitaa. Sitä paitsi havemmin ite omia varpaita tulee tuijotettua. 
Kuvien kuvakulmat on hiukan hassuja kun ite yritin omista jaloista ottaa kuvia, mutta ei annetan sen haitata. Sukat on ehkä hiukan haljun väriset miun makuu mutta pääasiahan on ettei varpaita palele. Voipi olla että syntyy vielä ainakin yhet palmikkosukat nyt kun een vauhtii päässy. Tuo vaikeampi kaavio alkoi nimittäin hiljaa kutsumaa minua ja voipi vaikka lähi päivinä jo puikoillekin päästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!