torstai 22. elokuuta 2013

Virkkailua

Nyt olen enemmän hurahtanu virkkauksen maailmaa kun neulomisen. Tiedän ehkä syyllisen ja sen nimi on Virkkuri, se ihanaakin ihanampi virkkaus kirja. No ei se mitää vaihtelu virkistää. Kesken on muutama ismpi juttu ja sitte välissä syntyy aina mukavia pikkutöitä.


Makkarin verhoihin tein "ketjut" verhon kiinnikkeiksi. Ja väri on sama kuin lampussa. Ketjun mallin otin Virkkuri -kirjasta. Vielä pitää jokunen pätkä virkkailla ketjua, koska haluan sen ylettävän verhotangosta tuohon kiiinnitys kohtaan. Verhot on itessää nii liukkaat ettei tuo pysy paikallaa muuten kun nuppineulojen avulla. Ehkä se lisäketju vielä joskus valmistuu tai no kaksihan niitä tarvitaa että se saadaan kumpaakin verhoon. 


Lisäksi virkkailin pitsiliinan kukkaruukun alle. Mallin otin jostakin netistä. Alumperin näin mallin jossakin blogissa, josta oli linkki mallin alkulähteille. Minulla kun on vielä hiukan hakusessa se taito että kirjottaisin asioita muistiin, mistä mitäkin kivaa aina löytyy. 

Alottelin jo talven varalle virkkaamaan lumihiutaleita, jos niitä ei satu taivaalta tulemaan. Ei sentää vaan tarkotus on tehdä parvekkeen oveen talvinen verho virkatuista lumihiutaleista ja huopapalloista. Mutta siitä sitten lisää kunhan saan sen ensin valmiiksi. Muutama muukin ajatus tai idea on päässä pyörimässä, minä kun kuulun niihin ketä täysikuu häiritsee. Joten on viime yönä jäänyt unet hiukan vähii, no ei sen väliä kyllä se taas parin ön päästä nukuttaa hyvin.   

2 kommenttia:

 1. Korttisi lieneekin jo matkalla.

  T: SNYsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy siis seurailla ahkerasti postipojan liikkeitä :D

   Poista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!