torstai 25. heinäkuuta 2013

Virkkauksen intoa

Ostin vähän aikaa sitte Molla Milssin Virkkuri kirjan ja olen sen jälkee hurahtanu virkkauksee. Tosin työt mitä teen tällä hetkellä on hiukan isompi töisiä ja tuntuu ettei aikaa ole mihinkään vaikka kotona lusmuilen. Tai no enpä hirmusesti olekotona ollu, on marjojen pakastuskausi parhaimmillaa, joten minun pikkuinen pakastimeni on kohta ääriään myöten täynnä.

Mutta nyt takasin aiheesee. Miulla on makkarissa kyllä ollu valo mut en oikee oo tykänny siitä ja Virkkuri kirjassa oli aivan ihana lamppu virkattu. Joten ei muuta kun kierrätyskeskuksee ja varjostimen etsintää. lopulta löysin ihan mukavan varjostimen ja hintaakaan koko lampulla ei ollu kun 5 euroo. Seuraavaksi sitte oli vuorossa Anttila ja sieltä johtosettiä ostamaan. Kotona sitte mietin että milläs värillä lampun tekisin. Ja kun makkarissa ei oikeen ole mitään yhtä väriä vaan kaikki on värien sekamelskaa otin parvekkeen matosta jääneen esteri -ontelokuteen lopun ja tein sillä. Ja kas kummaa kerranki miulla oli sama lanka tai kude mitä ohjeessakin oli.

Alkajaisiksi hajotin vanhan lampun ja revin varjostimesta irti kaiken päällisen jotta jälelle jäi vaan runko. Joten pääsin alottamaa virkkauksen. Aluksi työ eteni hitaasti ja tuntui hankalalta mutta pikkuhiljaa hommeli helpottui. Sitten kun sain varjostimen virkattua piti ootella hetki jotta sähkömies tuli tekemään omat hommansa.

Tosin oikeaa sähkömietä ei luonain käyny vaan velipoika hoiti homman ja sai vaivan palkaks makkarin vanhan lampun jottei sen ja kämppiksen tarvi enää istua pimeässä. Ja taas kerran oli johot kytketty oikeen kun ei sulaketta palanu.

Ja nyt on miulla vallan ihana lamppu makkarissa ja jo vähän värimaailmaa mihin suuntaa alan makkarin värejä viemään.Lamppu luo aivan ihant varjot kattoon. Tosin on minulla katseltuna jo hiukan monimutkaisempikin varjostimen pohja mutta en tiedä että saanko sitä itselleni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!