maanantai 8. huhtikuuta 2013

Keskeneräiset valmiiksi

Minulla on paha tapa jättää jotkin työt vähä roikkumaan, aina jää jokin pieni juttu tekemättä jotta voisi sanoa että työ on valmis. Joten tänään oli tee pikkuhommelit valmiiksi päivä. Onneksi laitan aina tällaiset työt samaan läjään joten niitä ei tarvi alkaa ettimää mistää sen kummallisemmista paikoista. Pussukka on virkattu hahtuvalangasta ja sen jälkeen huovutettu pesukoneessa. Pussukan aihio on ollut valmiina jo varmaan kuukauden mutta nyt sain siihen ommeltua kehyksen kiinni. Joten ei ollu sen hankalampi homma, mutta jotenki se vaa on jääny roikkumaa. 


Huovutettu kukka, joka on valmistunu jo joskus viime kesänä. Halusin kokeilla erilaisen kukan huovutusta ja tästä tuli ihan mukavan näköinen. Tämähän oli perjaatteessa jo valmis, mutta halusin tehdä siitä rintakorun ja ompelin taakse neulan.  


Huovutettu kortti. Kokeilin jokin aika sitten itselle uutta huovutuspohjaa paksua jääkarhu levyä. Aluksi tein siitä pienen kokeilun ja siitä oli tarkotus tehä kortti. Jotenki loppu viimeistely jäi vain hiukkasen kesken. Tänään sitte oli vuorossa muutaman koriste tikkauksen teko ja kuvan liimaaminen kortti pohjaan. Tästä tuli joko äitienpäivä kortti tai sitten synttäri kortti riippuu ihan toteutuuko ensi synttäreille meno. 

Nyt on ollu jokusen päivää mietintämyssy päässä, kun osallistuin jämälankakuuhun ja sitä varten olen jo vähä miettiny että mitä teen mistäkin langasta. Jämä lankoja minulla on varmaan jätesäkillinen joten ei pitäisi ainakaan materiaalien loppua kesken. Teko listalla on ainakin seuraavia juttuja:
  • pullojen palautuskassi
  • verho parvekkeen oven ikkunaan
  • patalappuja muutama lisää
  • kummipoisulle lapaset taikka kahdet
  • huivi, käyttäen novitan lankoja, Novitan huivikilpailuun. 
  • paljon isoäidinneliöitä, ikuisuuspeittoon joka valmistuu ainoastaan jämälangoista. 
Aika paljo on ajatuksissa tehä, mutta teen sen mitä kerkiän. Voi olla että listas elää vielä jonkin verran mutta kerron sitten mitä olen saanut tehdyksi. 

Kuvien laatu on aika karmiva, johtuu siitä että olen viime aikoina kuvannut järkkärillä, mutta se on nyt äiteen luona ja kotona oli vaan pokkari. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!