sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Hitaasti mutta varmasti

Alkajaisiks voin iloksein ilmottaa et oon saanu töitä, JEEE! Kesä menee rattosasti torilla kesäkukkia myyden.

Käsityö rintamalla on ollu kova tohina päällä Valmista ei vaan oikee oo meinannu syntyä. Kaikki mitä saan valmiiks ei oo ollu intoo päätellä lankoja. Kesken eräsinä on trikookorien teko kesää varten ja siinä sitte samalla syntyy jokunen trikoinen pannulappu, jämistä.

Kesän näyttelyä varten on työ kesken, siitä sitte enemmän kun saan valmista.

Sitte osallistuin jämäkuuhun ja sitä varten oon saanu sentää jotaki valmista. Kesken on muutama isompi projekti ja jo joitaki pikkutöitä on valmiina.


Kummipoikien lapaset (oma perusohje)
Novita 7 veikka
Puikot: 3,5


Velipojalle kipsinpäällys töppönen 
Novita 7 veikka
Puikot: 3,5

En vähää aikaa oo äiteen pihalla pyöriny ja nyt siellä ootti jo mukava yllätys. Sinivuokot kukkii, tulppaanit ja narsissit oli jo tosi pitkiä kuhan eivät nyt vaan paleletuisi. Lisäks viikonlopun aikana bongasin sitruunaperhosen ja nokkosperhosen. Sekä hirmusesti leskenlehtiä, harmi kun ei ollu kameraa mukana.Tänään olin Elimäellä ponien ajoharjotuksissa. Saatii tosi paljo hyviä vinkkejä miten edetää tästä eteepäin. Jos vaikk otettas tähtäimee heinäkuun puolvälis olevat kilpailut. Mutta saa nähä miten me pojan kanssa edistytää. Toivon mukaa ainaki johonki suuntaa, tää päibä oli osittain katastrofi, mut kaikesta selvittii ja opittii paljo uutta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!