torstai 10. marraskuuta 2011

Uusi lelu!

Tänää oli koko aamu päivä yhtä tuskaa kun pitit tehä koulutyöstä opponointi ja tilillä poltteli kamera rahat. Puolelta päivin sitte päästii lähtemä omille teillemme ja suuntasin heti Kuopion Anttilaa. Siellä oli sitte kova ruuhka ja vähä työntekijöitä. Myyjä esitteli siinä sitte erilaisii Canonin digijärkkäri malleja ja tietyst olin ite jo useemman kerran netistä katellu et minkä mä haluun.

Lopulta päädyin sitte EOS 550D -mallii perus 18-55 IS opjektiivii. Tossa kamera mallissa on vähä parempi video kuvaus ni se vei aika lailla voiton, kun pitää ain kuvailla kaikkii velioikien älyn väläyksii. Nyt pitää vaan oottaa et akku lataantuu yön yli ja huomen sitte kun pääsen Summaa viikonlopun viettoo ni pitää mennä heti kokeilemaa vaik sillon on kyl jo pimeetä, mut silti. Ja tietenki lauantain ku meen kattoo ponei ni samal vois räpsii muutaman kuvan.
Tadaa!!!

Tietenki sit piti ostaa muistikortti ja semmoin et sinne mahtuu paljo kuvii ettei luovuuden esteenä oo täytinäinen muistikortti. Ja sitte vielä kassi mis kamera saa rauhassa asua. Olin ajatellu sellast pienenpää kassia, mut tuliki sit ostettuu tollain iso mihin mahtuu sit useempi objekti kuhan joskus vuosien pääst saan semmosii hommattuu. Toi oli nimittäin semmoin paketti hommeli mis on puhistusliina, gorillan jalka jalustin ja toi kassi. Sain sen yli puolee hintaa kun niitten pahvilaatikko oli sen verran pahast rikki et ei kelpaa kun kierrätyksee. 

Onhan se vähä iso yhelle kameralle, mut kulkeepahan johot ja laturi näpsäst mukana

Ja eilen kun menin postilaatikolle oli siellä iloinen yllätys. Mua oli alkuviikosta onni suosinu ja olin voittanu Rappaneisen arvonnassa. Olin ihan ällikällä lyöty kun monii vuosii en oo minkäälaisist arvonnoist voittan yhtää mitää. Sitte kun paketin olin avannu ni sisältönä oli 

Vanhasta uutta kirja, kangaskassi ja suklaata

Kirjaa sitte piti tottakai illalla lukea ja siel oli paljo kivoi niksei ja juttui joita pitää ehottomast kokeilla. Varsinki sitte kun juskus pääsen muuttaa sellasee kämppää mis olis oma parveke. Tänne soluasunnon parvekkeelle kun ei viittti kauheesti mitää laittaa kun sitä käyttää niin monta ihmist ja sit jos toiset ei tykkääkkää mun tekeleist. 

Tää koulujakso on vähä kökkö siint puolest et ei iltasin jaksa oikee mitää väkertää. Tottakai on pitän tehä juttui koulun joulumyyjäisii, niistä joskus myöhemmin lisää. Mut Henkäys -huivii on pakko sillon tällön tehä ja nyt on neulottu jo 80 senttii ei puuttuis enä kun metri. Mut omaks kun tulee ni ei oo sel välii et millon se valmistuu.

Nyt täytyy taas alkaa kotiaskareita tekemää ja kassiki pitäis vissii pakata huomista varten valmiiks.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!