tiistai 1. marraskuuta 2011

Taas sattuu ja tapahtuu

Viikonloppuna oli vuorossa ulkoiluu ja neulomist. Sain synttärilahjaks neljä kerää novitan puro -lankaa sävy oli metsä. Meni hetki ennenku sain päätettyy mitä siitä tekis lopulta päädyin lapasii jotka tein huopasen ohjeella ja tältä ne sitte näyttää täl hetkel.
Ja ne oottelee pesukoneessee menoa. Mietin vaan että pyöräytänkö ne täällä pesutuvan koneella vai oottelenko et menen Summaa käymää ja pesen sen siel äitin koneella.

Lauantaina oli sitte vuorossa taas havaintopäiväkirjan kuvausta ja sääki salli. Aurinko paisto koko lenkin ajan ja sain paljo erilaisii kuvii. Ja tässä olis nyt sitte tän erän muutama kuvatus.
Puijon golfradalta

Mäkihyppyrinteen hiihtohissin rattaita

Syöksyrinteen lähtökoppi

Launataina jatkoin Henkäys huivin neulomista. Illalla sitte tein jotaa sellast mikä ei oo yhtää minuu tai mun tapast. Menin chattäilee jota oon tehny vissii viimeks viis vuotta sitte. Ja siellä sitte juttelin yhen tyypin kans ja lopulta enneku huomasinkaa olin pyytäny sen mun luo kattoo leffaa. Siivoilin nopeest kämpän ja menin parkkikselle oottaa. Siellä sitte ootelles iski hirvee paniikki ja hätä et mitä sitä nyt tuli tehtyy. No enää en voinu perääntyy. Lohdutin itteni sil et en ollu kämpäs yksin vaa kämppis ja sen poikakaveri oli seinän takana. Sielt se auto sitte kaarto pihaa ja pakotietä ei enää ollu. Siinä sitte rupateltii matkalla ja mentii sitää. Leffa joka katottii oli Ben Stillerin tähdittämä Tropic Thunder (2008). Oli kyl kieltämättä ihan hyvä leffa. Saatoin tyypin sit takasin autolle ja sanottii heipat. 

Päätin et tää saa olla eka ja vika kerta kun teen tollasta!!!

Sunnuntaina jatku sitte Henkäys huivin neulominen ja tämmösessa vaiheessa ollaa täl hetkel. Jotenki tuntuu et se kyl tulee tosi nopeest vaik aluks meinasin et eihän toi työ etene ollenkaa.


Koulussa ollaa tehty ryhmätyötä eteenpäin ja oon tutustunu kirjallisuuden avul erilaisii muistisairauksii ja nyt toi lukemis puoli alkaa pikkuhiljaa riittää mut minkäs teet pakko tehä et saa kurssin läpi. Viime viikolla kasvivärjäyksessä värjäiltii pietaryrtin varsilla ja tässä on tulos.

On tommosta haaleen kellertävää. 

Tänään sitte vuorossa oli siankärsämöillä värjäytä ja langat on kuivumassa koululla, saa nähä miltä näyttävät kun on kuivunu, jonkii moist kellertävää niistäki tuli. Huomenna sitte alkaa kuvallisen ilmaisun toinen osa; maalaus, piirtäminen ja vaistoksen teko. Ootan kyl noitaki tehtävii innolla vaikka piirtäminen ei oo mun vahvinta alaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!