perjantai 30. syyskuuta 2011

Huovutusvillaa metsästän

Tänää tuli sitte aamust käytyy sellain kahen tunnin kaupunki kierros, aiheesta huovutusvillan metsästys. Kaupunki karttana oli mukana Marianne, yksiksee olis voinu mennä vaik hiukka kauemminki kun en oo ihan varma ain joka kaupan sijainnista. Meil on koulul villakaapit mis on perusvilloi ja sit kaikkii muit huovutuksee liittyvii jutuskoi ihan mukavast paitti täl hetkel. Alku jaksosta kattelin kaappeja ja totesin et siel on ihan kivast tavaraa ja aikasemmil jaksoil sinne on sit viel tilattu kesken jakson täydennyst jos on silt näyttän. Paitsi tietenki täl hetkel ne ammottaa melkee tyhjyyttää.

Viime viikkol käytii viel eri huopatehtail ja Jämsän tehtaal oli halval villoi. Ostin siel kyl jotaa mitä mielee pälkähti et saattasin tarttee mut en sit kaikkii kuitenkaa. Ennen lähtöö viel meitin opettaja kysy ykkösten huovutusopettajalt, joka on nyt ollu vähä niiku ykkös huovutusopettaja et onko villakaapit millases kunnos ja vastaus oli et kaikkee on oikee reilust. Ja paskan marjat reissun jälkeisen päivän kun katottii kaappii ni ne oli puoliks täys ja nyt ei sit enää sitäkää vähää.

Miten voi olla nii vaikee Kuopion kokosest kaupungist löytää tumman sinist ja tummaa lilaa huovutusvillaa. Lopult kaik muut paikat kierrettyämme löytyhän se sininen Tiimarist ja lila Askartelu Kulmast. Netist ois kyl saanu tilattuu just nit värei mitä olisin tarvinu mut en tarvinu kyseisii villoi ku semmoset 15-20 grammaa ja netin minimi tilaus määrä oli puol kiloo joten jätin välistä.

Lopulta sitte palattii koululle ja työn parii ja tollain se sit täll hetkel on


Se on tosin vast alkutekijöis nyt olis villat aseteltu ja vähä neulattu kiinni et kestää paikallaa. Maanantain alkais sit vesihuovutus ja voi sitä saippuan määrää mikä tohon menee. Toi punasen ja sinisen yhtymäkohta näyttääpi aika viivalt. Pitää kattoo milt näytti livenä ja  pitääkö sille tehä jotaa ennen vesileikkei.


Toi on sellain postikortin kokonen ja se on vähä ton ison seinätekstiilin lähtökohta. 


Ja aurinkoa. Pitäähän siin vähä olla blingii seas ei se muuten auringolt näytä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!