sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kasvivärjätyt polvarit

Kevät talvella alottelin jo neulomaa kirjavia polvareita kasvivärjätyistä Novitan Nalle langoista. No se rojekti vähä venähti, mutta nyt on kuitenki valmista.


Kaikki langat on vuosien varrella värjätty kasveilla. Tosin enää en oo ihan varma et mitä mikin on mut se ei haittaa. Sukat tein kirjoneuleena. Tuleehan se talvi taas jossaa vaiheessa ja varpaat tarvii lämmikettä.


Kyllä oli taas hankalaa kuvailla omia jalkoja. Mutta kun löyty oikee paikka niin sehän suju oikeen kivuttomasti. Ja löysin siinä samalla hirmusen hyvän mustikkapaikan. Ja tietenki piti saada luontoa taustaksi, kun siitä niin kovasti tykkän. 

Pohkeen puolelle tein kavennuksen, tällä kertaa siitä tuli jopa ihan siisti. Joten lisää harjotusta vaan ni kyllä se siitä. Nyt alkaa jo tällänen helppo kirjoneule olemaa tasasta ja nätin näköstä. Nyt voi pikkuhiljaa siitrtyä haastavampiin juttuihin.

Tosin nyt tuli alotettua villatakin neulominen ja mustasta langasta tietenkin. Nyt täytyy vaan ahertaa kovasti kun on vielä tuota luonnon valoakin hyvin tarjolla.

1 kommentti:

  1. Tosi hienot! Ja toki kasvivärjätyt pitää luonnossa kuvatakin jos vaan mahdollista:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!