lauantai 16. huhtikuuta 2016

Uudet sukat ja kumpparit

Puikoilta putosi itelle uudet sukat. Lankana on kasveilla värjätty Novitan Nalle -lanka. Sukat on samaa paria vaikka onki eriväriset. Jotenki olen hurahtanu nuihin kirjoneuleisii ja alkaa käsiala jo olemaa näissä helpoissa kuvioissa suhttasasta. Nyt vois alkaa pikku hiljaa jo miettimää vähä vaativampien kuvioiden neulomista.   

Sukat omalla mallilla
Lanka: Novitan nalle kasveilla värjätty
Puikot: 3

Olen jo aikoja sitte nähny jossaki netissä kuvia sellasista läpinäkyvistä kumppareista. Mutta sillon joka paikassa luki et tilattu netistä. Ite kun en oikeen jalkineita pysty ostamaan netistä niin ne sitten jäi. Tulihan nuita sitte myöhemmin myös kauppoihin mutta ainakun kerkesin kaupoille oli jo isot koot menny. Nyt sitte osuin hyvää aikaa kaupoille kun oli kumpparit vielä tarjouksessakin  ja löysin sopivan koon. Nyt miulla on sitte aivan ihanat kumpparit joissa ei sukatkaan jää piiloo. Nyt täytyy vaan kesäks neulo parit ohut sukat.


Kevät etenee mukavalla mallilla. "Talvi" työt kansalaiosopistolla alkaa olla loppu suoralla. Ja orvokit kukkii jo kivasti joten loppuviikolla kutsuu "kesätyöt" tori ja orvokit.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!