maanantai 16. marraskuuta 2015

Päiväkävelyllä Kädentaitomessuilla

Tän vuoden messuille meno ei ollukkaa ihan nii päivän selvä juttu kun luulin sen alku syksystä olevan. Piti soutaa ja huopaa useemman kerran enneku matka oli varma. Aikasemmin olen käyny serkun kanssa messuretkellä mutta nyt se ei onnistunu kun oli serkun laskettu aika niin lähellä ettei hää viittin lähtä. Olishan se ollu aika eksoottinen reissu jos oltas käyty viel kädentaitomessujen lisäks viel tutustumas paikallisee synnytysosastoo. No ens vuonna sitte kokeillaa jos päästäs taas retkelle yhessä. Tänä vuonna hyppäsin Taito Kymenlaakson järjestämää bussimatkaa.

Ja jällee herätys oli ennen kukonlaulua perjantai aamuna. Matkalla rupattelin työkaverin kanssa ja tietenki otin pienet päikkärit, jollon matka meni paljo mukavammin. Ennen messuille menoa käytii lounaalla. Jakso sitte messuilla hyvin taperrella kun oli masu täys.


Aikasemmin olin jo kattonu vähä valmiiks mitä pitäis katella ja mistä ne löytyy. Kattelin että siellä olis ollu myös bloggaajien tapaamispaikka. Mutta jätin sen välii kun ajattelin et se oli tarkotettu niille bloggareille ketkä oli etukätee ilmottautunu messujärjestäjälle. Kävin kattomassa sen myöhäsemmän muotinäytöksen ja täytyy kyllä todeta että aika lailla toistoa edellisvuotisee. Joiltaki oli aivan samat tuotteet esillä kun edellis vuonnakin, tietenki vaan kauden väreissä. Luulis et noin laajasta esillepanija määrästä löytyisi myös uusia näkymiä muotinäytökseen.

Bongailin tutut himmelit messuhallin katosta

Kävelin ympäriämpäri messuhalleja, kattelin ja hypistelin niitä mitä mieliteki ja etenin ihan omaa vauhtia. Oli kyl jotenki rentouttavaa kävellä siellä ihan itteksee ja katella niitä omia mielenkiinnon kohteita. Huopajuttuja löyty ihan mukavasti ja oli kiva katella mitä muut on saanu aikaa.

Jotenki olen myös aikasemmin kaivannu ja nyt työnpuolesta nii erilaisia kudontajuttuja. Muutamassa kojussa oli kudottuja tuotteita. Kuiteita oli myös myynnissä ja mallikerta lehti tilattavissa. No mallikerta lehti tulee ja kuteita en viitti noi kaukaa alkaa kantamaa kun löhempääki löytyy ja valmiita juttuja en etsi. Olisin kaivannu uusia kudotamalleja, materiaaleja. Ja esimerkiks kudonnassa käytettäviä lankoja. Esimerkiks teeteen pilttuussa ei ollu ollenkaa kudontaa mukana vaikka heilläkin on aika laaja kudontalankojen valikoima. Neulojille lankoja oli sitte senki eestä joka paikassa.

Ja sitten vähän sitä mitä messuilta löysin

Klipsuja, hand made käsimerkkejä, ommeltavia kukkaronkehyksiä

Pirtin kehräämön kampalankaa, Novitan 7 veikkaa ja puuvillabambua, Teeteen haltia yksivärisenä ja kirjavana sekä pari pakettia sukkapuikkoja niitähän ei voi koskaan olla liikaa. 

valkoista silkkimerino levyä, erivärisiä silkkikuituja sekä Piikun karstavillalevyä. Näillä pääsee taas mukavasti eteepäin huovutusrintamalla ja pääsee kokeilemaa uusia ideoitani. 

Kaiken kaikkiaa oli oikeen mukava ja lepposa päiväkävely messuilla. Kotona olin joskus kymmenen aikoihin ja aika nopeesti tuli kyllä nukkumattiki kylää. Nyt vaan lankoja kuluttamaa ja ensivuoden messuja oottelemaa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!