tiistai 14. huhtikuuta 2015

Huhtikuun SNY paketti

Tänään hain ennen töihin menoa huhtikuun SNY paketin. Eilen posti toi postikortin, jossa pakettia luvaattin tulevaksi. Nyt oli kyllä varsin nopea toimitus kun seuraavana päivänä oli paketin haku lappunen jo eteisessä oottelemassa kun ensimmäisestä työstä kotio kerkesin.


Paketti sisälsi Regian kesäsukkalankaa, 2 kerää Regian Arne & Carlos -lankaa. Langat olivat miulle uusia tuttavuuksia ja olikin tarkotus jotaki kesäsukalankaa hankkia ja kokeilla, joten se tuli kun tilauksesta. Soctopus socks lehtinen, jossa kuusi sukkamallia ja sieltä jo bongasin mukavan mallin joka pääsee puikoille ja langaksi taidan ottaa Arne ja Carlos -langan. Viikonloppuna kun lähden sukuloimaa on pakko olla käsityö mukana ni siellä voin sitten uusia sukkia tehä. Sitte oli pieniä välipaloja. Käsien kuorintavoide ja rasva, jotka todellakin tuli tarpeesee. Kun työt puutarhalla alko tule pidettyä paljo kumihanskoja jollon käsihuoltoaki täytyy suorittaa. Itsetehtynä oli heppasormus ja ystäväranneke (joita en tajunnu ottaa pois pussista).

SNY: Kortissa kyselit kesän luxuksesta. Nyt täytyy kyllä sanoa että saat yllättää ihan niiku parhaaks katot. En oikee oo löytän vielä sellasta kunnon kesäkäsityötä, joka on kyl harmi kun mökillä olis niin ihana laiturin nokassa jotaki puuhailla.

4 kommenttia:

  1. Kesäkäsityö??? Toivottavasti onnistun, koska itsekin sopivaa sellaista mökille mietin. Onneksi on aikaa suunnitella ja harkita vaihtoehtoja.
    T. SNY1

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!