perjantai 13. helmikuuta 2015

Kiitos paketti tuli kotiin

Syksyn sny kierroksen päätteeksi kun olin itseni paljastanut, sain viestiä että minua muistetaan myöhemmin. Nyt oli sitte tuo hetki tai varsinaisest se oli jo keskiviikkona kun paketin kävin päivälenkin yhteydessä hakemassa. Paketin läherttäjänä oli Ruoskaunokki , joka kirjoittelee blogia Neuleita siniseltä sohvalta.


Paketissa oli huopuvaa lankaa ja siihen tossujen ohje, Aarikan koru, kaksi kynttilää, kortti ja puinen juttunen. Olen aika varma että  koulussa opettaja tuollasen meille näytti kun on jotenki tutun näkönen. Mutta josta en nyt ole ihan varma mikä se on mut useemman jutun jo oon keksin mihin sitä voi käyttää. Esim. haarukka pitsilaitteena, tupsun tekoon, ryijynukan tekoon saa kahta eri nukka pituutta. 

Toinen kynttilä palaa jo luomassa tunnelmaa, kun sopi mallinsa puolesta niin hyvin ystävänpäivään. 

Kiitos Ruiskaunokille mukavasta piristyksestä!


2 kommenttia:

  1. Hyvää ystävänpäivää! Jouduit odottamaan pakettiasi hiukan pidempään, koska en millään löytänyt pitsihaarukalle lankaa. Hienosti keksit sille monta käyttöä ja sehän on todella pitkäikäinen työväline! Toivottavasti huopuva tossulanka pääsee mieleiseesi käyttöön. Kynttilät ostin suoraan tekijältä ja toivon niiden "aitouden" ilahduttavan. Olit niin Ihana SNY, joten kiitos vielä kerran!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!