maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulukuun SNY paketti

Paketin aiheena oli hemmottele pariasi joulun kiireissä ja mukaan piti laittaa jokin itse tehty koriste.

Alkukuusta pakettia odottelin kovasti kun näki miten muut sen saivat. Sitte alko joululoma töistä ja kaikenlainen ahertaminen, jollon paketin oottelu vähä niiku unohtu. Lopulta sain tietoa emolta että paketti lähtee loppuviikosta matkaa ja sitte alko se jännittäminen, ehtiikö se perille ennen joulua. Aatonaattona kävin kiireesti paketin hakemassa. Illalla sitte kun oli "tonttukierros" käyty ehti vasta availla pakettia.

Hiukkasen oli postin jakelu keskuksessa ilmeisesti ollu hoppua ja pakettien käsittelytekniikka aika raju, kun paketin ulkonäköä katteli.

Paketissa oli peltirasia jossa oli kaks kerää puuvilla lankaa sekä pitsikaulusohjeita.
Kortti ja paketillinen joulusuukkoja (kuvassa kaksi apämäärästä hopena väristä palleroa)

Paketti oli koottu sellaseen paperiseen pakettipussiin, mikä taisi olla pienoinen virhe varsinkin joulupostin mukaan laitettuna. Joulusuukko rasia oli aivan entinen ja lähes tunnistamattoman mallinen ja suukot tuollaisia epämääräsiä palleroita. Ensimmäisen suukon kun avas se ripotteli suklaansa pieninä muruina lattialle eikä auttanu muu kun kaivaa imuri esii (onneks äitee ei ollu vielä ehtiny tuoda puhasta mattoa lattialle, muuten olisin saanu huutia). Myös peltirasia oli saanu osansa ja oli takapuolelta lommolaan, sen sai kyllä suht suoraks kun sitä vähä nyrkillä paukautti. Langat pääsee odottelemaa vuoroaa, kuhan joskus tulee tarve noin ohuelle puuvilla langalle.

Pakettien lähettäjäks paljastui Mahen maailman Marelo. Kiitoksia syksyn ringistä.

Nyt täytyy sanoa että tästä viimisestä paketista ei ihan tullu mielee joulu hemmottelu ja ei mukana ollu sitä ite tehtyäkään. Mutta tuo peltirasia on aivan ihana siihen jo laittelin sohvalta sakset, mitat, kynät ja muut pikkujutut mitkä on päättömästi pyöriny ympäriinsä.

Jouluaatto aamuna meillä oli aivan ihana valoilmiö auringon nousun aikaa ja se piti tietty käyä kuvaamassa. Sateenkaaren päät näky auringon molemmin puolin kuvia nappasin vaan siitä mikä näky voimakkampana. 5 kommenttia:

 1. olen todella pahoillani jos viimeinen paketti oli huono, muitta kun kerkiin laitan sulle vielä tulemaan jotakin lohdutukseksi. Olen pahoillani, mutta viimeisen paketin kanssa mulle tuli bähän hoppu ja tajusin ettei mukaan tullut koristetta liian myöhään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei paketti ollu huono. Siitä ehkä puuttu se sellanen "joulufiilis"

   Poista
 2. Voi harmi, että pakettisi oli saanut siipeensä. Onneksi kuitenkin langat olivat kunnossa. Valkoista, hmm. Ehkäpä ne saavat kesällä jonkun uuden värin....
  Mukavaa vuoden vaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyki perehtyä puuvillalankojen värjäyksee. Se on ihan mahollista että väri saattaa kesällä vaihtua.

   Poista
 3. Harmi, että paketti oli kokenut kovia :(. Vielä paremmin olisi pitänyt olla pakattu.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!