sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Virkattuja pussukoita

Töissä pidän tällä hetkellä kudontojen lisäks kädentaito kurssia. Siellä ollaa tehty yhtä sun toista ja nyt vast tajusin et niistäkin vois kuvat ottaa ja teille esitellä. Syksyllä aloteltii urakkaa ensin rautalankatöillä ja jatketti virkkauksella. Ideoita virkattuihin pussukoihin etsiskelin Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. Ja tekemistähän sieltä löyty ja kurssillaisetki tykkäs.

Virkattu kukkaro 
Malli löytyy täältä

Lankana meillä oli kesä pirkka puuvilla lanka ja koukut jokaisella käsialan mukaa. Malli on tehty 2,5 koukulla. Kiinnityksessä on käytetty puu helmeä. Nyt olis sitte suunnitteilla tehä tuosta sellanen iltalaukku koko jota oonki jo alotellu. 

Mallli omasta päästä

Toisenlaisena pussukka mallina oli yksinkertasempi malli jossa oli vetskari ja kiinnitetty virkattu kukka. Lankana oli joku paksumpi puuvillalanka ja koukkuna 3. 

Kaikki halus tehä virkatun kukkaron ja niitä syntyi erivärisinä monia ja jotku jatko viel tekemistä kotonaki. Siellä sitte seuraavalla kerralla esiteltii valmiita kukkaroita joita oli syntyny viikon aikana useampiakin. Mikä tietty lämmitti miun sydänt kovast, kun voin esitellä kurssilaisille uuden idean ja siitä innostutaa nii ettei tekeminen jää vaan yhtee kappaleesee.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!