tiistai 8. huhtikuuta 2014

Pauli kävi ulkoilemassa

Tehtävien listalla on ollu pitkää jo useammassa blogissa vilahtanu happypotamus. Kun joskus tuollasee ensimmäisee törmäsin ni siittä lähtien on se miuelssä kummitellu. Ja nyt voin ylpeänä esitellä Paulin.


Malli: Happypotamus 
Lanka: Pirkanmaan kotityö oy:n paksu Pirkka 100% villa
Koukku: 2,5
Sisuksena vanha tyyny
Paino: reilu kilo, josta langan osuus 323 g. Pauli the hippopatamus pääs ulkoilemaa Poitsilan metikköö ja ottamaa aurinkoo. Oli siinä talonmiehellä hiukkasen naurussa pitelemistä kun pihalla taapersin Pauli kainalossa kohti pururataa. Pitkälle ei tarvinu mennä kun jo löyty sopivan aurinkoinen kivi, jonne Pauli pääsi lekottelemaa. 

Tuo oli niin mukava tehä että toinen ystävä on jo tulollaa. Nyt jos onnistus kokoaminen jo ekalla kerralla, Paulin teossa kävi pieni lukihärö ja hiukkasen joutu purkamaa. Mie kiinnitin nuo palat ompelemalla, kun ei oikee saanu virkkauksella aikaseks sellast omaa silmää mielyttävää jälkee. 

Tänään lenkillä käydes näin kevään ensimmäisen leskenlehen ja taas kerran harmittelin kun ei ole kameraa mukana. Joten nyt siihen tulee muutos. Tuo miun jo seittemän vuotta palvellu pokkari kun alkaa olla jo kuvalaadullisest hiukan jälkee jääny ja puhelinki kiukuttelee. Päätin että nyt siirtyy tämä neiti tälle vuostuhannelle ja ostaa kosketusnäytöllisen puhelimen. On sitte se kameraki koko ajan mukana. Nyt on vaan eessä se kaikist hankalin päätös, että minkäslaisen sitä sitte hommais. Pitää vissii pyytää vähä pikkuveljelt apua. 

1 kommentti:

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!