sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Hiljaa hyvä tulee

Töissä on menny nyt niin lujaa ja painanu olen pitkää päivää ettei iltasella paljon jaksa mitään tehä. Useimmiten käyn nukkumaaki jo ysin pintaa. Mut ei se mitää kyllä aina jotaki pientä valmistuu. Ärsyttää ettei ole nyt jaksanu hirmusesti keskittyä huovutukseen. Ja toisaalta ei sitä kuumilla ilmoilla hirmusesti viiti käsiä kuumassa vedessä uitella.

Sain vihdoin ostettua parvekkeelle puutarhakaluston joten nyt seilläkin voi aikaa vietellä. Ja katella oravia ja metsän vihreyttä. Muutaman kukan olen jo uskaltanu istuttaa parvekkelle ruukkuihin. Hiukkasen vielä pelottaa jos kylmää tulee ja kukat paleltuu. Ihastellaa kukkia nyt vaan töissä ja odotellaan vielä hetki.

Vaikka itselläni ei ole tuhkikselle mitään käyttöä. Löytyy parvekkeelta silti sellainen ja mikäpä olisi sen rumempi näky kuin puolillaa oleva lasipurkki jossa on tumppeja. Minä en enää sellasta hirvitystä parvekkeelle halua joten virkkailin purkille vaatteen. Niin tiukoille meni langan kanssa että piti hiukan jättää viimisellä kierroksella pylväitä pois. Lopulta sain langankin vielä pääteltyä.


 Jämälankailua ajatellen tein kesäisen pirtakat sukat. Ei haitta vaikka tulee hiukan viileämpiäkin kesäöitä ei minuu ainakaa varpaita palele. Lankana on Novitan seiskaveikka ja puikot on 3. Malli on oman perussukan ohje.

 Keittiössä lojui muovipussi jossa oli palautuspulloja. Ja ajattelin tehdä vähän mukavemman kantokassin jolla pulloja kauppaan päin kantelen takaisin. Lankana on Novitan kaarna ja jokin muu sekalainen lanka. JOskus olen kaarnasta jonkin pipon tehny ja en tykänny siitä ollenkaa se venyi ja löpristy käytössä ja vaikka neuloin sen uudelleen ni aina sama juttu. Joten useamman vuoden on pari avattua kaarva kerää etsiny omaa projektia ja nyt niille keksin hyvän projektin.

Parvekkeen ovaan tein verhon. Käytin 12 lanka nöttöstä ja valmistustekniikkana on virkaus ja  salomoninsolmut. Toisaalta ei ikkuna välttämättä olisi verhoa tarvinu, koska ei sieltä sisään näe. Mutta mukavahan se kuitenkin on kun ikkunassa on vähä jotakin. Ja koska jumgonauhan koukuille oli reijät valmiina. Oli verhon viritys helppoa. Jokin aika sitten onnistuin bongaamaan Taigalla blogissa oikena luvun ja voitin lankayyhdin. No lankahan on tullut jo jonkin aika sitte mutta en ole kerinny, jaksanu, muistanu sitä tänne laitella niin nyt sitte asia korjataan. Nyt pitäisi vielä läytää jokin mukava huivimalli. Jos on jotaki ehdotuksia niitä otetaan mielellään vastaan. Lanka on villaa ja vilkkia. Väritys on tosi ihana ja aivan ihanan tuntuinen lanka.


Ja tänäähän näytti olleen helluntai. No eipä ollu miulla hellutaina heilaa joten ei ole kesällä mitään parisuhde ongelmiakaan =) Jos asian näynpäin miettii.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!