sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Syksyä

Syksy se vaan tuli  ja illat on pimenemää päin. Eilen kaivalin kaappien kätköistä kynttilät joita sitte illalla polttelin ja tänääkin ne tuolla jo palaa. Koulussa on menny lähinnä opparin merkeissä ja siinä oon kuitenkii ainaki omasta mielestä jo hyvin edistyny.
Miun viidakko kasvoi yhdellä kukalla. Ostaa päräytin sant paulian. Oli ihan pakko ostaa se kun noista miun kukista ei ykskää kuki, ainakaa vielä. Ehkä sitte kun ne kasvaa joskus isoiks ni sitte joidenkii niist pitäs kukkia.Koulussa ei ole nyt ollu menossa mitöö sen kummempaa. Pientä lisätyötä tekee yksi ylimääränen kurssi jota mie ja luokkakaverini tullaa pitämää parin viikon päästä. Oon viime aikoin tutustunu huopapallojen pyörittämisen ihmeellisee maailmaa ja ens viikolla sitte olis vielä vapaalankahuovutusta. Se ei oikee ole miun laji kun miun patukat ei meinaa kysyy ehjänä pesukonees ollessaa. Mut toivotaa parasta. 


Oon kyl tosi ylpee itetäni kun oon jo saanu yhen joululahjan valmiiks ja nyt on vast lokakuun alku. Ja toinen lahjaki on jo tulollaa. Miehä voin oikeest saaha tehtyy vaikka ja mitä ennenku joulu kolkuttelee ovelle. Ja vielä pikkunen kurkistus valmiisee lahjaa. Vielä olis päiden päättelyt ja höyrytys jälellä. Sit toi olis ihan valmis ja odottelee vaan pakettii pääsyä, joka luultavasti jää viime tippaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!