sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kevättä ilmassa


Minuu on tainu iskee jonku sorttinen kevät masennus kun oikee mikää ei huvita ja saatan nukkuu ihan huoletta semmosen 9 tuntii yössä. En tiiä liittykö nuo kaks asiaa ees mitenkää toisiinsa. Kotipuolessakaa ei kaik asiat mee ihan suunnitelmien mukaa, saapi nähä millasii muutoksii elämää tulee lähi kuukausien aikana. 

Kevät on siitä pahaa aikaa et tekis kovasti mieli olla vaan ulkona ja tallilla kun pitkän talven jälkee pystyy jotaki tekemää ku on tiet sulanu. Pikkuponilla kun ei oo kenkii ni liukkaat ei oikee oo meijän ulkoilu kelejä. Vähä meinaa nuo kouluhommelit kärsii.

Koulussa on menos nyt kokeilevaa painantaa ja värjäystä. Tätä jaksoo on menny nyt jo neljä viikkoo ja tuntuu ettei oo kyl saanu yhtää mitää aikaseks. Voi olla et tulee vaik vähä hoppu varsinki kun tosrtain pitää olla jo yks seinätekstiili valmiina ja en oo ees alottanu. 

Käsityörintamal on ollu aika hiljast jotaa kuitenki oon saanu aikaseks. Ravelrystä löysin ton pöllön ohjeen ja tein sen ensin ohjeen mukaa ja sitte ton kuvan pöllön joka on tehtykaksin kertasena ohjeesee nähen, tosin joitaki kohtii piti pikusen muokata. Lankana on novitan teddy ja muut on jotaki jämä kerii mitä sattu löytymää. Pöllölle löyty koti kirjahyllyn päältä jossa se valvoo miun tekemisii.   Sitte sain myös valmiiks perus sukat jotka on tehty novitan tico tico langasta, Nuo sukat oon alottan vissii joskus joulukuussa, oli siis korkee aika saaha ne jo valmiiks. 


Sitte vielä muutama kuva miun pääsiäislomalta. Otin vähä omaa lomaa ja oli reilun viikol kotipuolessa hengailemassa ja hommailemas kaikenlaista. Pääsiäispäivänä oltii sitte viihteellä ja oli toosi mukavaa. Olin liikkeel semmoten tyyppien kans ketä oon viimeks nähny kunnol kesällä mut se ei menoo haitannu ja maanantaina oli sitte vuossadan kaamein krapula.
Eläkeläinen innostu pelaamaa palloo

 Muutamii pajunkissojaki näky, mie tosin luulin et kaik olis kukkin jo joulukussa.

Sitte vielä vähä isojen poikien hauskanpitoo. Pieni mikra jäi jumii lumikinoksee rallipolulle ja siinä sitte velipoika suoritti pienet kumin poltot. Mittarissa oli lopulta 140 km/h ja sit se eturengas sano POKS. Vähäkö pelästyin sitä. mut nyt pitää vaa oottaa et sulaa loput lumet ja uutta rengast pelii ja ralli ura jatkuu. Onha toi meijän rallirataki peräti huoman 80 metrii pitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!