maanantai 12. maaliskuuta 2012

Lomailu suoritettu

Nyt olis sitte hiihtoloma takana  päin ja paluu arkee edessä. Meni kyl loma niin nopeest ettei sitä meinan huomaa oleenkaa. Vähä tein kyl koulu hommeleita tein loimilakelman ja ompelin pussukan mun tuputtimille joita on kertyn ihan reippaast. Samal sitte ompelin kangaskassin niistä kuvat kunhan tulevat ensin valmiiks asti. Alkuloma meni lähinnä autoo rempates. Kaveria auttelin siit tulee viel toosi hyvä kun tytöt vähä asentaa. Toisaalt joutuu välil tai no melkee koko ajan kysellä neuvoi mut ei sen välii.  

Loppuviikko eli to-su oltii kaveri porukalla Himoksella ja rällästettii sitte oikee koko rahan eestä. Tuli saunottuu joka ilta ja juopoteltuu sit oikee kunnol. Perjantaina oltii Himosareenal kuuntelees Juha Tapioo. Rinteisii en menny kun ikin en oo lasketellu ni ei nytkää oikee uskaltan mennä ja  suksia en ees omista.

Juha Tapio

Kouluhommelit pitäs tän jakson osalt saah tehtyy täl viikol malmiiks ja ens viikol sit alkas uus jakso ja uuet kujeet.

Neulerintamal menee aika hiljaa. Helmikuun aikana en saanu mitää valmiiks, meni aika huonost. Tavotteena oli tehä lomareissulle uuet sukat mut neki sain valmiiks vasta toinen päivä. No otetaa vahinko takasin täs kuus ja neulotaa ahkerammin. Mut tosin en kyl ostanukkaa yhtää lankaa viime kuussa.

Tämän postauksen kirjottelin junassa matkalla Kuopioo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!