tiistai 24. tammikuuta 2012

Jotakii valmist välillä

Näissä uusein jaksojen alussa on se hyvä puoli, että ehtii hyvin neulomaa iltasin ja välil vähä tunneillakkii. Nytki valmistun jo monen monta kesken eräst neulejuttua ja jaksoin jopa päätelläkki niitten kaikki langan päät. Sitte oli vuoros pingotus jonka toteutin neulaamalla pingotettavat huivit mun mattoo kiinni. Siinä ei sitte paljo liikuttu kun oli nuppineuloi matot pullollaa mut eipä se paljo haitannu kun istuskeli, katteli leffaa ja neulo. Sit vielä kun saisin semmoset kunnon tuotekuvat otettuu nuista valmiista jutuista ni sit vois ottaa niit käyttöö. Nuissa kuvissa on kyl värit enemmän ja vähemmän väärän väriset.

 Revontuli -huivi, Novitan tico tico langasta. Viimein valmiina, en tehnykkää sitä kun vissiin kaks vuotta

Henkäys -huivi, neulotu kahdella ohuella villalangalla joiden alkuperästä ei ole tietoa.

Kouluhommelit etenee miten sattuu, haittaa ehkä hiukan kun on työpari sairaana. Ja jotenki meitin välil on semmoin tieto katkos, vaikka s.postii voipi kirjotella. No sen verran teen kyn kerkeen ja pystyn tulee mitä tulee. Toisaalta taas pajapuolella menee tooosi hyvin tänääki olin ahkerana kasilta kutomossa ja meinasin sitte myöhästyy seuraavilta tunneilta kun en saanu itteeni vaan irti niistä kangaspuista. Onneks oli opettajaki myöhän. 

Tänää on sitte hiottu viime viikolla tekemät lasi ruusut ja ehkäpä ens viikol saapi ne sitte jo ottaa mukkaa sieltä, pois lasistudion nurkist pyörimäst. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!