sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Terveisiä Tampereelta

Eilen käytii pienellä porukalla Tampereella kädentaito messuilla. Matka starttasi kotikulmilta 5.30 ja kotona oltii takasin 22.00. Päivälle tuli pituutta ihan reilusti, mutta mitäpä ihminen ei tekisi itsensä vuoksi. Olin ekaa kertaa kädentaito messuilla ja ihastuin niihin heti. Kattomista oli paljon ja paljon tuli myös hipelöityä erilaisia materiaaleja ja tuotteita. Tuo koskettaminen tai hipelöinti niiku meillä on tapana sanoa on jotenki itelle tosi tärkeetä. Siitä johtuu ehkä se, että en hirmusesti tilaa lankoja nettikaupoista, niitä ei pääse etukäteen hipelöimää. Kyllä mukaan tarttu pari kassillista tavaraa kotiin kannettavaksi ja illalla kyllä uni maistu kun sänkyy asti pääsin.

Aikasemmin oon jokusen lehen ostanu irtonumeroina koto livingiä ja silloin jo pohsin sen tilaamista. Nut sitte sorruin siihen kun messutarjouksen näin. Mukaan sai uusimman joululehen ja se on tuo possukannella varustettu ja sitte viime vuotisen joululehen sai myös mukaan. Siinä on lukemista muutamaks hetkeks.

Novitan joululehteä olen usemman kerran hipelöiny lehti hyllyllä mutta en sitä ole siltikää ostanu. Nyt sitte päätin sen ostaa messuilta, olihan se siellä myös tarjouksessa. Sitte kun teki ostoksia novitan osastolla sai mukaan novita helpot lehen. 

Tälläsestä kankaasta teen itelle muutaman tyynynpäällisen jouluks jää sitä vielä hiukan senki jälkee. Saa nähä mitä muuta tästä puuvillakankaan palasta vielä syntyy.

Tämä oli sitte se hilpeä heräteostos. Puuvilla kankaan pala, en ole sitä mitannu mutta reilu oli ja ostin sen ihan pilkkahintaa. 

Pikkuostoksia: teollisuushuopa paloja varpaita ja ympyröitä, nappipaketti, koira keramiikkanappi ja tee se itse pakkaus mistä pitäisi valmistua himmeli.  

Novitan osastolta tarttu mukaa neljä kerää 7 veikan nostalgia lankaa ja kaksi kerää neon lankaa. Tuo neon lanka on hassua kun siinä on peräkkäin erilaisa lankalaatuja. Sen otin jo puikoille työn alle, joten lähiaikoina tulee enemmän tietoa kyseisestä langasta. 

Sitte vielä ostokset kivi ja korumessujen puolelta. Paketillinen lumihiutale aikioita, erilaisia lasi-, muovi- ja kivihelmiä sekä pussillinen hopeoituja korurenkaita, jotka ei ole avattavia. Niitä ajattelin käyttää silmukkamerkkeinä, jotka pujotetaan puikolle. Nuo jotenki iski minuu enenmmän kun ne sellaset muoviset mitä on vastaavia myynnissä.

Päivä oli tosi mukava ja näin jälkikätee jopa hiukan rankka, mutta silti sen arvoinen! 


2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet messuilta tehnyt :)

    VastaaPoista
  2. Ei noilta messuilta koskaan pääse nopeasti ulos. Koko päivä se minullakin siellä aina käydessä menee. Hienoja ostoksia olet tehnyt.

    SNYsi

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!