sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kuvailua

Vihdoinki minä, aurinko, kamera ja valmiit neuletyöt oltii samassa paikassa. Tosin heti kun olin kuvattavan työn virittäny pyykkinarulle meni aurinko piiloon. Aikaa ei ollut jotta olisin voinu ootella sen takasin tuloa. Tänää oli kevät markkinat ja sinne piti suunnistaa kera serkun ja kummipojan. Mukava oli kurvailla rattaitten kanssa ihmisten joukossa, mut ilmeisesti en ajanu kenenkää päälle ni siinä vaiheessa tais mennä reissu ihan hyvin. Mukaan ei tarttunu muuta kuin markkinarinkeliä.

Mutta nyt takasin kuvattuihin tuotoksiin.

Afrikkaleinen kukka mallilla virkattu peitto. Lankana 100% villa, taisi olla pirtinkehräämön lankoja en ole ihan varma. Peitossa on käytetty luonnonvalkosta ja liukuvärjättyä vihreää lankaa. Palat on vaa aseteltu jotenkin tarkoituksena ei oo ollu tehä mitää säännöllisiä kuvioita. 


Torkkupeitto, 100 % villaa, paksu vironvilla. Malli on jostain viime vuotisesta olisiko ollut kauneimmat käsityöt lehdestä, en ole aivan varma kun en muistanut ohjeen kopioon sitä kirjottaa. Tätä oli tosi mukava tehä tosin jossakin vaiheessa ei tuntui aika lämpöseltä kun alku syksystä tätä alottelin tekemää. Ohje ja malli oli helppoja ja työ oli sujuvaa tehä. Vaikka lanka oli paksua sen neulominen oli tosi sujuvaa. 

Sitten pieni kurkistus. Tästä myöhemmin enemmän. Huivi on tehty Novitan huivikilpailuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!