perjantai 23. maaliskuuta 2012

"Pako"

Olen jo jonkii aikaa halun kokeilla neulekoneella neulomista. Ja maanantain sitte tartuin tuumasta toimeen. Luokkakaveri toimi alkuunsa opettajaja, jolloin sain vähä jonkinlaista hajua, että mitä pitää tehdä. Päätin siinä sitte hetken harjoteltuani ja mallitilkkuja tehden, että teen jalkalampulleni uuden varjostimen. Kotona sitte mittailin vallmiista varjostimesta mittoja ja tiistaina aloin töihin.

Pari viime päivää meini sitten ommellessa paloja kasaan. Ompelin palat kiinni rautakehikkoon joka löytyi valmiin varjotimen alta, joten jouduin tuhoamaan sen. No se ei paljo haitannu se oli nimittäin kirppis löytö parillan eurolla.

Tän jalkalampun oon saanu mun tädiltä sillon kun muutin ekaa omaa kämppää ja siinä oli sillon semonen tosi iso pyöree varjostin. Nyt se varjostin on mun veljen jalkalampussa sen ekassa kämpässä, nii se tavara vaihtaa omistajaa.

Lankana on Tuuli 100% puuvillaa. 

Työ sai nimekseen "Pako" -lampunvarjostin

Varjostin on saamassa kaverikseen myös verhon, se tulee olemaan samalla tekniikalla valmistettu. Nyt sitä on neulottu semmoin kaks metrii eli semmoset 1300 kierrost ja sen teko on meny tosi sujuvast. Jos olisin viittin yhen päivän istuu koko ajan sitä tekemässä se olis jo valmis. Mut välil pitää vissii tehä voit koulujuttujaki ni saa tämmöset ylimääräset hommelit ootella vähä. Mut maanantain meen kyl neulasee sen loppuu ni saa senki sit viimeisteltyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja jätit puumerkkisi!